آیا بدون اجازه پدر ازدواج ممکن است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۲۱ #37698929

سلام
من دختری هستم ۱۷ ساله و اونیکه دوسش دارم ۱۹سالشه و سربازه و الان آخرای خدمتش هست و ۱سال با هم آشنا شدیم توی این ۱سال ایشون چندین بار بنده رو از پدرم خواستگاری کرده و پدرم به دلیل اینکه ایشون سیستانی هستن و در شهر کوچکی زندگی میکنند قبول نمیکند خواستم بدونم اگر به سن قانونی برسم میتونیم بدون اجازه پدر بنده عقد کنیم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
خیر اذن پدر ربطی به سنن شما ندارد وبایستی رضایت ایشان اخذ شود.

سلام انعقاد عقد نکاح دختر باکره منوط به اذن ولی می باشد

سلام
در صورت باکره بودن، برای ازدواج نیاز به کسب اجازه پدر دارید

سلام. باید جهت ازدواج از دادگاه اذن بگیرید و مرد مورد نظر را معرفی کنید اگر دادگاه اجازه داد می تونید ازدواج کنید

خیر در هرحال در عقد نکاح دائم یا موقت ب اذن پدر برای ازدواج نیاز دارید و بدون اذن ایشون ممکن نخواهد بود....مگر اینکه تحت شرایطی بتوانید از دادگاه اذن بگیرید

باسلام ازدواج دختر باکره نیاز به ازذن و اجازه پدر دارد.

با توجه به باکره بودن شما اجازه ازدواج بدون اذن پدر امکان ندارد مگر اینکه پدر شما بدون دلیل متعارف با ازدواج شما مخالف باشد که باید دادخواست نیاز به ازدواج خود را تقدیم دادگاه نمایید که دادگاه پس از بررسی اقدام به صدور رای خواهد کرد