به علت فریب با وعده ازدواج کجا وچطور میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۸ #37688909

سلام حدود دو سال پیش آقایی از طریق فضای مجازی با من آشنا شدن گفتن قصد ازدواج دارند به هر طریقی خواستم از خودم دورشون کنم نتونستم شش ماه تلاش کردن تا من راضی شدم که فقط با ایشون صحبت کنم بعد قرار خواستگاری گذاشتن اما هر بار موقع ملاقات بهونه های مختلفی میاوردن یکبار بیکار شدنشون یکبار باید کار داشته باشن مستقل بشن بعد بیان و... و هر بار سر این مسئله بحث و دعوامون میشد من از این آقا فاصله میگرفتم که با خواهش التماس و اشک ...یک ماه پیش که دعوای بدی کردیم من خواستم که چون با خانواده ام قرار و مدار گذاشتن بیان بگن شرایط ازدواج ندارن از زندگیم دور شن قبول کردن اینم که این آقا تو این دو سال مرتب به بهونه های مختلف با دخترای دیگه رابطه برقرار میکردن فکر میکردن من متوجه نمیشم ولی یهو خارج از دسترس میشدن چند روز حتی به تماساشون جواب نمیدادن بعد میفهمیدم شماره اشونو عوض کردن پیجاشون دیلت کردن جدید زدن منو تو شماره های جدیدشون پیجاشون بلاک میکردن که متوجه نشم بعد که فهمیدم میگفتن تهمته این آقا از من خواستگاری میکردن بعد میرفتن با دختر دیگه ای دوست میشدن رابطه برقرار میکردن درست سه هفته پیش هم باز من بعد از یک دعوای مفصل ازشون خواستم چون با خانواده ام قرار گذاشتن بیان این مسئله رو تموم کنن اصرار من به این خاطر بود که خانواده ام اصلا موافق نبودن به خاطر اصرار ای من قبول کرده بودن و هر بار این آقا یک بازی در میاوردن نمیاوندن دو هفته پیش هم اول شماره دادن گفتن با خانواده اشون هماهنگ کنیم بعد پیشمون شدن گفتن تنعا میان نمیتونن با خانواده اشون بیان باز دعوامون شد از اونجایی که این آقا فهمیده بودن منو تو چه شرایطی با خانواده ام قرار دادن با کوچکترین حرفی منو تهدید میکردن که اصلا نمیان از همه جا بلاکم میکنن به تماسام جواب نمیدن اگر میتونم پیداشون کنم یاحتی برم شکایت کنم درست روز خواستگاری پیام دادن که نمیتونن ازم جدا شن دو ماه بهشون فرصت بدم تا با خانواده اشون بیان گفتم بهتره تموم شه هرکدومون بریم دنبال زندگی خودمون که باز این اقا اصرار کردن از عشق و دوست داشتن گفتن ولی بعد که دیدن ....یهو برام یک اسکرین فرستادن که من به دخترای کافه که باهاشون در ارتباطه ازش بدگویی کردم بهم تهمت زدن کارتو بوده آبرومو بردی از این جور حرفا با این کارت دیگه نمیتونی پیدام کردی هرجا هم دلت میخواد برو شکایت کن وقتی من از رابطه اش با دخترایی که میاومدن کافه خبردار میشدم چنین چیزی میگفتم که انجامش میدم ولی من کاری نکرده بودم این اقا از حرفم استفاده کرده بود از قبل نقشه اشو کشیده بود حرفاشون توهین اشون کردن خارج از دسترس شدن از همه جا منو بلاک کردن الان شماره و پیجای جدید زدن منو با خانواده ای که به خاطرایشون باهاشون درگیرشدم گذاشتن رفتن دنبال خوشگذرونیشون... حدود یک هفته پیش فهمیدم این اقا با یکی دیگه از مشتری های کافه اشون درست تو همون روز خواستگاری که همه چی بهم زدن نیومدن دوست شدن رابطه برقرار کردن متاسفانه فقط تاریخ کامنتایی که برای اون خانم که گذاشتن موجوده ولی تو این دو سال من تمام ویساشون پیاماشونو دارم هم درمورد خیانتشون هم درمورد ازدواج و خواستگاری و با اینکه محل کارشون و منزل این آقا رو میدونم ولی میخوام قانونی بازی که این اقا با من کردن وفریبم دادن با وعده ازدواج پیگیری کنم
میتونم شکایت کنم از این اقا که دو سال با زندگی من بازی کرد اخرم باز با بازی و فریب درست تو روز خواستگاری با دختر دیگه ای دوست شدن نیومدن خارج از دسترس شدن،حدودا یک ماه پیشم این آقا با دو تا از دوستای مجردش خونه گرفتن خودشون میگفتن دوستاشون از شب تا صبح دوست دختراشون میارن خونه که از منم میخواستن برم که وقتی با مخالفت من روبرو شدن از اون روز کلا اخلاق و رفتارشون تغییر کرد

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وفق ماده ۱۰۳۵ قانون مدنی و ماده ۹ قانون مسئولیت مدنی
اگر مردی به زنی وعده ازدواج بدهد، اما با وی ازدواج نکند، زن به صرف امتناع مرد از وصلت با وی نمی‌تواند مطالبه خسارت نماید، مگر اینکه ثابت نماید که مرد بدین وسیله او را فریب داده و به او خسارتی وارد کرده است یا اینکه از او سوء استفاده‌ نموده است.