میگه که این وام را براشون بگیرم، آیا این کار صحیح هست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۹۶ #37571914

سلام
ما داریم یک ساختمان می سازیم به صورت مشارکتی با بساز بفروش، حالا بساز بفروش اومده وام مشارکت مدنی گرفته و میگه که ما این وام را براشون بگیرم ، آیا این کار صحیح هست؟ می تونند از طریق کلاهبرداری کنند و باز پرداخت وام را ندهند؟ اگر صحیح هست چه تضمین هایی باید از طرف مقابل گرفت؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت عدم بازپرداخت شما مسئول هستید بهتر است این کار انجام نشودودر صورت انجام حتما ایشان ضامن وام باشند و شما از داشتن ملک یا اموال سند دار بنامتان در خطر توقیف ازجهت عدم پرداخت اقساط هستید.

با درود
شاید مشکلی پیش نیاید.
لیکن، به صواب است از خیر و شر این کار بگذرید.

به صلاح شما نیست چنین کاری کنید

با سلام
دقیقا مشخص ننموده اید که آیا ایشان از شما خواسته ضامن وام باشید یا اینکه وام را شما بگبرید و ضامن هم خودتان معرفی نموده و در نهایت مبلغ تسهیلات و وام را به ایشان بدهید؟ همچنین وام مشارکت مدنی ساختمان مذکور است یا خیر؟

با سلام .
۱- یا این کار رو نکنید
۲- اگر این کار رو کردید ،به عنوان وثیقه ، یک الحاقیه به قرارداد ضمیمه کنید با این محتوا که اگر ایشان مبلغ وام پرداخت شده به ایشان را در اقساط معین به بانک بازپرداخت نکند ، شما مالک چند واحد اضافه ( به میزان مبلغ وام + سود وام که میبایست به بانک پرداخت شود ) از ساختمان میشوید . و به امضای طرفین قرارداد برسانید و به قرارداد اضافه کنید .
البته هر نوع وثیقه ای که خودتان مایل باشید میتوانید اخذ کنید اما در رابطه با قرارداد های مشارکت در ساخت به نظر بنده این راهکار مناسب تر است . اگر مایل باشید به جای این کار ، گرفتن ضمانت نامه بانکی هم گزینه خوبی است

اینکار رو نکنید ، وظیفه سازنده است که خودش وام مشارکت با بانک ها رو اوکی کنه

درود
بهتر است چنین کاری نکنید.