آیا اون افرادی که متاهل هستن رو احضار میکنن به دادگاه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۸۱ #37498181

با سلام
اگر وزارت اطلاعات و دادگستری خودشون پرینت پیامک های من رو بگیرن و اونا خودشون از من شاکی باشن، ( از سیمکارت من برای چندین خانوم مجرد و متاهل پیامک زناشویی و... رفته) و من ارسال پیامک ها رو انکار کنم، چون اصلا من پیامک نفرستادم، بلکه دیگران از گوشی من سوء استفاده کردن
ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مسولیت سیم کارت بر عهده مالک است سواستفاده از سیم کارت باید به اثبات باشد. ‌

وزارت اطلاعات و یا دادگستری در چنین جرائمی بدون شکایت شاکی خصوصی ورود نمی نماید و درصورت شکایت شاکی خصوصی مرجع قضایی می تواند دستور هرگونه تحقیقات و یا احضار افراد برای روشن شدن موضوع را بدهد و بار اثبات سوء استفاده از سیم کارت شما توسط دیگران به عهده شماست .

درود
اگر شاکی باشند احضار می شوند.

سلام
فعل شما مصداق ایجاد مزاحمت بوده و مستلزم شکایت شاکی خصوصی و دادگستری بدون شاکی به چنین مواردی رجوع نمیکند مگرآنکه موضوع رابطه ی نامشروع بوده که می تواند راسا اقدام نماید و احضار طرفین نیز بنا به تشخیص دادگاه می باشد.

مالک سیم کارت مسئول هست مگر اینکه بتوانید اثبات کنید

درود:باتوجه به اینکه شما صاحب سیم کارت هستین مسولیت باشماست ولی در صورت اثبات در دادگاه وهمچنین اشخاصی که ا ز گوشی شما سوء استفاده کرده اند،رفع سوء میشود.

صرف انکار کافی نیست باید سوءاستفاده را اثبات کنید.