گفتند اگر ۳ ماه مداوم اجاره رو پرداخت نکند میتونید حکم تخلیه بگیرم، چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۸ #37495151

سلام وقت بخیر
من مدت ۶ ماه است آپارتمانی رو اجاره دادم با اینکه اولین روز در بنگاه روی این موضوع تاکید کردم که من به پول اجاره نیاز دارم و باید به موقع پرداخت کنید چون وام دارم ولی متاسفانه در این مدت حتی یک بار هم اجاره ام رو به موقع دریافت نکردم و هر ماه سر این موضوع با مستاجر درگیرم.
رفتم شورای حل اختلاف برای گرفتن حکم تخلیه که گفتند اگر ۳ ماه مداوم اجاره رو پرداخت نکند میتونید حکم بگیرید ولی ایشون هم انگار به این موضوع اشراف دارن حتی یک ماه بجای یک میلیون مبلغ ۱۵۰ هزار تومان به حساب من ریختن.
میخواستم ببینم آیا راه حلی برای این مشکل هست؟
ممنون

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دو راه دارید
۱ فسخ قرارداد و درخواست صدور حکم تخلیه که پروسه دادگاهی آن طولانی و هزینه بر است
۲ صبر کنید قرارداد به پابان برسد و اجاره بهاهای پرداخت نشده را از ودیعه کسر کنید و اگر مستاجر حاضر به تخلیه نشد دستور تخلیه فوری او را بگیرید

شما میبایست در حین تنظیم قرارداد اجاره قید می‌نمودید در صورت عدم پرداخت در موعد مقرر حق درخواست تخلیه و اخذ خسارت به مبلغ مشخصی برای هر روز تاخیر را دارید اکنون نیز درخواست تخلیه بستگی به شرایط مندرج در اجاره نامه دارد