در صورت عدم پیگیری از طرف من و دیگر ورثه، شورای حل اختلاف چه نتیجه ای را رقم خواهد زد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۰ #37461412

درود
مادر، دو سال پیش درگذشتند.
از ایشان خانه ای باقی مانده ( یک واحد آپارتمان واقع در یک مجتمع مسکونی )
من یکی از ورثه ایشان هستم و به غیر از پدر، برادر و خواهرم، مادربزرگمان هم یکی از وراث است.
خانه مذکور که هم اکنون ما در آن ساکن هستیم، شارژ معوقه دارد ( به میزان تقریبی و احتمالی دو میلیون تومان ).
هیات مدیره مجتمع جهت تعیین تکلیف بدهی مذکور، از طریق قانونی اقدام کردند و چند روز پیش، ابلاغیه ای به نام برادرم جهت شرکت در شورای حل اختلاف، توسط نگهبانی مجتمع به پدرم تحویل داده شده است.
(پیش از طرح پرسش، این نکته را هم باید بدانید: مجتمع مذکور، بیش از صد واحد است که به دلایل متعددی از جمله نوساز بودن و عدم هماهنگی ساکنین و هیات مدیره طی سالهای گذشته، مشکل بدهی معوقه شارژ، فقط مختص به ما نیست و تعدادی دیگر از ساکنین هم با این مورد مواجه هستند. از این رو، هیات مدیره اقدام به گرفتن وکیل جهت وصول مطالبات معوقه کرده اند. البته در برگه ابلاغیه نامی از وکیل نیامده و طرف شاکی، خانمی هستند که خود جزو هیات مدیره هستند).
پرسش نخست:
در صورت عدم پیگیری از طرف من و دیگر ورثه، شورای حل اختلاف چه نتیجه ای را رقم خواهد زد؟
پرسش دوم:
در صورت حضور برادرم یا یکی از وراث در شورا و ابراز عدم تعیین تکلیف خانه جهت انحصار وراست، امکان به تعویق انداختن این دادخواهی وجود دارد؟
پرسش سوم:
در صورتی که در نهایت، شورای حل اختلاف حکم قطعی نسبت به پرداخت وجه داد، ایا با ابراز عدم توانایی در پرداخت یکجای بدهی از سوی ما، امکان تقسیط وجود دارد؟
پرسش چهارم:
امکان توافق پیش از دادرسی وجود دارد؟
اگر پاسخ مثبت است، تکلیف دادخواست ارائه شده توسط هیات مدیره به شورای حل اختلاف چه می شود؟

در پایان، پیشاپیش از پیگیری شما سپاسگزارم.
(تلاش کردم به خلاصه ترین شکل ممکن، تمام زوایای مشکل را توضیح دهم تا امکان ارائه پاسخی هر چه دقیق تر را داشته باشید.

(همچنین ناگفته نماند که تاریخ ابلاغیه جهت حضور، برای فرداست و تقریبا فرصت چندانی باقی نمانده است)

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام- در صورتی که شورا رای صادر کرد شما می توانید به رای شورا اعتراض کنید . پرونده به دادگاه حقوقی انتقال داده شده و مجدد می توانید اعتراض کنید و پرونده دادگاه تجدید نظر می رود. با اعتراض می توانید مهلت بگیرید. از آن طرف پس از صدور رای قطعی می توانید دادخواست اعسار از پرداخت بدهید. اگر رای اعسار پذیرفته نشد می توانید دادخواست تعدیل اقساط بدهید. در صورت عدم تمکن مالی دادگاه بدهی شما را اقساطی می کنند.