آیا میتوانم دادخواست سلب حق ملاقات بدهم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۱۳ #37369724

باسلام ۵سال است که از همسر اولم جدا شده ام و حضانت پسر ده ساله ام را دارم و مادرش حق ملاقات دارد اخیرا با هر ملاقات ذهن پسرم را پر از درگیری کرده و با توهین به همسر فعلی من نزد بچه سعی در شوراندن او علیه ما را دارد و همچنین در ارتباط با فرزندم از طریق پیامک و واتساپ الفاظی توهین آمیز هم نسبت به پسرم هم نسبت به همسر فعلی ام به کار میبرد.با توجه به اینکه ظرفیت بچه در فهم این مسائل بسیار پایین است و با این رفتارها فشارهای روانی به وی وارد شده آیا میتوانم دادخواست سلب حق ملاقات بدهم و یا به طریقی مانع ملاقات وی با پسرم شوم.ضمنا پسرم هم تمایلی به ملاقات با وی ندارد.از پاسخگویی شما متشکرم

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
سلب حق ملاقات برای احدی از والدین امکان پذیر نمی باشد ؛ مگر اینکه خوف صدمه جانی برای فرزند داشته باشد.
بابت جرایم ارتکابی احتمالی توسط مادر صرفا می توانید شکایت کیفری مقتضی را مطرح نمایید .

با سلام و درود
خیر ملاقات فرزند حق والدین است شما نمی توانید دادخواست سلب ملاقات فرزند را علیه ایشان مطرح نمایید.

با سلام امکان دادن دادخواست سلب ملاقات فرزند وجود ندارد زیرا نمی‌توان مانع ملاقات فرزند با مادر شد در صورت مزاحمت مادر یا توهین و دیگر جرایم او با داشتن دلایل کافی اقدام به ثبت شکایت کنید

سلام و ادب, قانونا چنین حقی متصور نیست اما کمیت آن با طرح دعوی قابل بررسی است.

نخیر
اصلا نمی توانید و نمی شود حق ملاقات را از والدین سلب کرد

خیر نمیتوانید مانع ملاقاتهای معمول والدین شوید

باسلام خیر نمیتوان ملاقات فرزند را از والدین سلب نمود.