پرونده های نیابتی شهرستان مختومه حساب می شوند؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱,۱۲۸ #37366897

اگر اداره ثبت اسناد استان به ادارات تابعه شهرستان نیابت اجرایی بدهد و بعد شاکی پرونده را از استان مختومه کند پرونده های شهرستان ها مختومه حساب می شوند؟ اگر مختومه نشده باشند چکار باید بکنم؟
متشکرم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود هر تصمیمی نسبت به پرونده اصلی اخذ شود در پرونده نیابتی نیز موثر است

سلام پرونده های شهرستان نیز مختومه می شوند .

اگرپرونده استان مختومه شده باشدقطعا به تبع آن پرونده های موردنیابت هم مختومه میشوند

با سلام، بله مختومه هستش

بااحترام
اگر پرونده مختومه شده باشد تماما مختومه میشود

بله پرونده های شهرستان نیز مختومه می گردند.

پرونده های نیابت پس از انجام موضوع نیابت مختومه میشوند.