میتوان دستور تخلیه فوری گرفت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۴ #37341731

با سلام حدود دو سال پیش ما ملکی رو خریداری کردیم سال گذشته با فروشنده قرارداد اجاره یکساله بستیم. فروشنده ملک یا همون موجر بعد از سه ماه از تاریخ عقد اجاره فوت کردند و الان ملک در اختیار دو تا از پسرانشان است. یکی از اونها به خاطر اختلاف مالی که با سه برادر دیگر داره تخلیه نمیکنه و میگه تا حقمو نگیرم خالی نمیکنم. و میگن شمام هرکاری میخواید بکنید اقدام قانونی کنید طبقه پایینی هم داره در روستاشون خونه می سازه بعد خالی کنه. من خودمم مستاجرم و منزلم سازمانی هست و واسم اخطار تخلیه اومده علیرغم اتمام قرارداد چکار کنم؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که اجاره نامه شما ممضی به امضای ۲ شاهد مرد باشد تخلیه از شورای حل اختلاف امکانپذیر است.

با سلام
برای این امر بهتر است ابتدا قبل از اقامه دعوی از طریق ارسال اظهارنامه به ایشان اقدام نموده و در صورت عدم همکاری در موعد مقرر که از سوی شما قید شده است ، از طریق مراجع قضایی اقدام بفرمایید

بله درابتدا اظهارنامه تهیه وبرای تنها ارسال کنید
سپس به شورای حل اختلاف جهت تخلیه ملک مراجعه کنید

با سلام
به ایشان اظهارنامه ارسال نمایید با توجه به انقضای عقد اجاره موظف به تخلیه هستید و ظرف ۷۲ساعت از تاریخ ابلاغ اظهارنامه تخلیه نمایید و بعد از آن دادخواست تخلیه به شورای حل اختلاف بدهید
اگر اجاره نامه به امضای دونفر شهود رسیده باشه میتوانید دستور تخلیه از شورا بگیرید که نسبتا زودتر از حکم تخلیه خواهد بود