شکایت بابت تهمت، تعقیب و فحاشی به خانم متاهل

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۰۱ #37291773

سلام وقتتون بخیر، بنده خانم متاهلم. تقریبا مدت ۱ سال است آقایی که چندین سال پیش خواستگارم بود من رو تعقیب می‌کنه از محل کارم و منزلم و هرجا که میرم دنبالم میاد و تهدیدم می‌کنه. این آقا خودش متاهله و بچه داره و حتی به محل کارم زنگ زده و به همکارم راجع به من فحش به شدت زشت داده و حتی شماره همسرم رو پیدا کرده و زنگ زده بهش گفته خانمت با یک آقایی ارتباط داره و این تهمت‌ها. من با همسرم رفتیم شکایت کردیم از کلانتری و اون شخص اومده در اظهاراتش گفته من به خاطر نیت خیر این خانم رو تعقیب کردم و به همسرش گفتم بهش خیانت کرده و مستنداتی هم دارم که خانمت با شخصی دیگر ارتباط داره. می‌خوام بدونم در دادگاه چه حکمی میدن؟ آیا قاضی من رو محکوم می‌کنه یا اون شخص رو؟ لطفا راهنماییم کنید. ممنونم.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، با ارائه دلایل و مدارک تحت عناوین افترا ، تهمت و مزاحمت قابل پیگرد است.

سلام میتونید تحت عنوان مزاحمت برای بانوان و توهین از ایشون شکایت کنید

باسلام ودرود با داشتن اماره ودلیل متهم محکوم می‌شود بهتر است مشاوره تلفنی داشته باشیدتا دقیق راهنمایی شوید

سلام در صورت اثبات تحت عنوان افترا، مزاحمت،و توهین امکان پیگرد و محکومیت وجود دارد

با سلام شما می توانید با ارائه مستندات و شهود ایشان را محکوم نمایید البته قبل از هر کاری حتما مشاوره بگیرید ،

و در مورد سوال شما اگر ایشان مستندات هم داشته باشند نمی توانند شما را محکوم نمایند

خیر ایشان محکوم به مجازات تهدید،مزاحمت و افترا می شود.

با سلام
در صورت اثبات،اقدامات وی تحت عناوین مزاحمت، توهین و افترا قابل مجازات است.