بنده از مغازه کلید دارم میتوانم تصرف کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۲ #37285851

با سلام من در مورخ ۹۸/۸/۱۸ یک باب کارگاه ام دی اف با کلیه لوازم را به شخصی بصورت اجاره واگذار نمودم بدون دریافت ودیعه با توجه به اینکه ملک مذکور استیجاری بود قرار بر این شد ماهیانه اجاره ملک را به موجر پرداخت نماید و ماهیانه مبلغی بابت لوازم و امتیاز مغازه به من پرداخت نماید ولی از تاریخ مذکور هیچگونه پرداختی به من نداشته و از ۵ ماه ۲ ماه بیشتر اجاره پرداخت ننموده و از اواسط اسفند درب کارگاه را قفل نموده و جوابگو نیست بنده از مغازه کلید دارم میتوانم تصرف کنم یا نه ضمنا مبلغی سفته بابت ضمانت گرفته ام با تشکر ممنون از اینکه وقت می‌گذارید و راهنمایی میکنید

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما با توجه به اینکه ملک را اجاره داده اید و در تصرف مستاجر می باشد مجاز به مراجعه به محل و تصرف آن نمی باشید و فقط می توانید علیه ایشان دادخواست مطالبه کرایه های عقب افتاده را تقدیم نمایید و درخواست توقیف اموال ایشان را نیز بنمایید و برای انجام این کار باید به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود مراجعه تادادخواست برایتان تنظیم نمایند