برای اثبات رابطه نامشروع چه دلایل و مدارکی نیاز است ؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵,۲۵۰ #37231622

سلام در دادگاه برای اثبات راوبط بین زن و مرد چه مدارک وادله محکمه پسند نیاز است . پرینت حساب بانکی به نام شخص واریز کننده نمی باشد . چون خودش کارمند بانک است و کارش را بلد . حتی سیم کارت های ارتباطی نیز به نام افراد مختلف می باشد. شهودی ندارم و انهاییکه چیزی می دانند حال انکار می کنند و اظهار بی اطلاعی می نماییند .فقط همسرم که اعتراف کرده میگوید شکایت کن و همه چی را انکار میکنم و حتی می گویم به زور از من اعتراف مکتوب گرفتی .حتی متاسفانه فیلم یا عکسی از انها ندارم و حتی همسرم که همه چی را به ان اطلاع داده .او نیز گفته همه روابط را انکار وحاشا کنیم چون شوهرت هیچ مدرکی علیه ما ندارد که بخواهد قانونی کاری انجام دهد . سوال من اینست من برای پیگیری این مسئله دردادگاه باید دنبال چه مدارکی باشم که انها از لحاظ قانونی قابل استناد باشند و طرح شکایت با چه مضمونی باشد که در دادگاه به نتیجه برسم . در ضمن ان مرد با اعلام اینکه وکیل میگیرم و شوهرت را در دادگاه به علت تهمت و افترا محکوم میکنم به همسرم گوشزد کرده

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید درخواست دریافت ریز مکالمات همسرتان را بنمایید و عنوان کنید سریال گوشی که سیم کارت ها از آن استفاده شده است را مشخص کنند و به این استناد خط اصلی فرد که داخل گوشی مورد استفاده قرار میگیرد نیز مشخص میشود . ولی چون مدرک کافی ندارید فعلا صبر کنید بالاخره در طی زمان مدارکی را شامل: مکالمات تلفنی- شاهد - فیلم و عکس را می توانید جمع آوری و سپس جهت اثبات بیانات خویش در دادگاه اطمینان بیشتری خواهید داشت.

سلام
دلایلی مانند فیلم ضبط شده، شهادت شهود، اقرار موثر از سوی طرفین و همچنین گاها عکس های موجود از طرفین می تواند دلیل اثباتی تلقی شود، اما عملا در جرایم منافی عفت تحقیقات زیادی صورت نمیگیرد و فق شاکی باید دلایل ارائه نماید

سلام
برای اثبات رابطه نامشروع نیاز به چهار شاهد عادل بالغ دارید که عینا ارتباط نامشروع را دیده باشند.

سلام
اثبات روابط نامشروع بین دو نفر نیازمند مدارک و ادله کافی می باشد.
با اقرار طرفین
با شهادت شهود امکان پذیر است و مدارک و شواهد دیگر مانند پرینت تعداد و زمان مکالمات و همچنین متن پیامک های رد و بدل شده فیمابین طرفین و عکس و فیلم و...صرفا بعنوان اماره قضایی که بتواند برای قاضی یقین بر وجود رابطه ایجاد کند،قابل استناد است.
لذا در صورتیکه جنابعالی پایه و اساس محکمی ندارید پیش از هر اقدام قانونی نسبت به عواقب آن بررسی نمایید
چرا که در صورت عدم اثبات این ادعا شخص مربوطه می توانند به اتهام افترا از جنابعالی شکایت نمایند.

سلام- شما اگر بخواهید این موضوع را در محاکم قانونی اثبات نمائید باید دلایل محکمه چپسندی داشته باشید. شامل شاهد عینی- پرینت مکالمات تلفنی همسرتان - می توانید به دادگاه مراجعه و شکایت کیفری ارتباط نامشروع را مطرح و از دادگاه بخواهید پرینت کلیه خطوط تلفن همسرتان را از طریق مخابرات دریافت نمائید. در صورتیکه ارتباطی نامشروع باشد مشخص می گردد. اگر مدرک کافی ندارید فعلا صبر کنید بالاخره در طی زمان مدارکی را شامل: مکالمات تلفنی- شاهد - فیلم و عکس را می توانید جمع آوری و سپس جهت اثبات بیانات خویش در دادگاه اطمینان بیشتری خواهید داشت.