آیا با سوزاندن سیم کارت ایرانسل پدر یا برادر بدون شکایت می‌توانند با داشتن کارت ملی پرینت بگیرند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۴ #37170685

آیا با سوزاندن سیم کارت ایرانسل پدر یا برادر بدون شکایت با در دست داشتن کارت ملی می‌توانند از دفاتر خدماتی پرینت تماس بگیرن؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مالک سیمکارت میتواند از اپراتور های مربوطه اقدام به اخذ پرینت مکالمات نماید یا در صورت شکایت ، با دستور دادگاه این امر انجام میشود .

خود سیمکارت مهم نیست. شماره اهمیت دارد و کسی ک مالک سیمکارت بوده. پرینت گرفتن از خطوط مخابراتی است.