اگر همین صورت جلسه ی اساسنامه را همان ۳ واحد همیشه مخالف امضا نکردند می توان از آن علیه این ۳ واحد استفاده کرد و قانونی برخورد کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۰ #37075004

با سلام
ما یک مجتمع ۱۲ واحدی هستیم که در بعضی از تصمیم گیری هایی که منتهی به پرداخت وجه از سمت مالکین می شود به مشکل بر میخوریم. به این صورت که از ۱۲ واحد ۹ واحد موافق هستند و ۳ واحد مخالف و پولی بابت اجرای تصمیمات گرفته شده پرداخت نمی کنند.
سوال بنده این است که آیا ما میتونیم یک صورت جلسه به عنوان اساسنامه ساختمان درست و به امضا تمام مالکین برسونیم که داخل آن بندی را عنوان کنیم که اگر در تصمیمات ساختمان ۵۱% آرا موافق بودند ، ۴۹% باقی می بایست تابعیت کنند از تصمیم اکثریت؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
وفق قانون تملک اپارتمانها در اداره امور ساختمان ، تصویب اکثریت آراء مجمع عمومی ساختمان ملاک عمل است .

با توجه به قانون تملک آپارتمانها اکثریت آرای مجمع عمومی ملاک خواهد بود

درود
در قانون تملک آپارتمان ها تصمیم گیری اکثریت مالکین پیش بینی شده نیاز به تنظیم اساسنامه نیست.

با درود به این موضوع در قانون تملک آپارتمان ها تصریح شده و نظر اکثریت ملاک خواهد بود

درود بر شما، در این خصوص چنانچه قراردادی از پیش وجود نداشته باشد، وفق قانون به همین منوال بایستی اقدام شود، لذا نیازی به تنظیم اساسنامه و دیگر موارد نخواهد بود.

با سلام بله در اساسنامه باید تمامی موارد ذکر شود مگر بندی اضافه کنید و بنویسید تمامی انچه دراساسنامه وچود دارد از قانون تملک اپارتمانها پیروی میکند اگر به مشکل برخورد کردید به ان استناد کنید

سلام
نیازی به تصویب چنین مطلبی نیست. این موضوع در ماده ۶ قانون تملک آپارتمانها مورد تصریح واقع شده و لازم الاجرا است.