امکان سوءاستفاده در این معامله هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۱ #37043079

سلام
ما یه ملکی رو در مشاور املاک قولنامه کردیم، مشاور املاک پروانه کسب داشت موقع قولنامه خود فروشنده نبود و گفت من شریکش هستم و به عنوان شاهد امضا کرد و مشاور املاک گفت بعدا خود فروشنده میاد و امضا میکنه، ما الان یه بخشی از پول رو پرداخت کردیم و یه نسخه از قولنامه رو که امضای فروشنده داره به ما تحویل دادن سند و پروانه ملک رو هم همون موقع بهمون نشون داد که به اسم خود فروشنده بود و پولی که ما ریختیم به حساب مشترک بود الان میخوام ببینم امکان سواستفاده در این معامله هست؟ از کجا بفهمیم این ملک رو با کسی دیگه معامله نکرده باشن ؟ اصلا میشه رو این قولنامه حساب کرد ؟ قانونی هست ؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بله احتمال سواستفاده میباشد
احتمال دارد این مدارک و اسناد متعلق به خود مالک باشد اما امضا را کسی دیگر زده باشد لذا حضور خود فروشنده با مدارک هویتی الزامی است

سلام. از کجا میدونین اون قولنامه که بشما دادن امضای فروشنده زیرش هست؟ باید در حضور خودش معامله انجام میدادین مواردی دیده شده بعدا فروشنره منکر شده و اطلاعی نداشته از فروش.