تقاضای ابطال قیومیت نموده اند؛ چه اقدامی بکنیم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۱۱ #36981301

برادر محجور بوده و سالهای سال خانواده اش که در جریان بیماری و ناتوانی ایشان بودند ولی هیچ اقدامی نکرده و در عوض تمامی مال و اموالش را به خود و غیره منتقل نموده اند و بنده با معرفی برادرم به داداستانی و تقاضای صدور حکم حجرش نمودم و حکم حجر صادر و تاریخ شروع حجر از پانزده سال پیش ذکر شد و سپس خواهرم را بعنوان قیم معرفی نمودم که پس از اعلام دارا بودن شرایط حکم قیومیتش صادر و قیم نامه نیز صادر شده و اکنون دو فرزند برادرم که از ترس اینکه قیم میخواهد برای اعلام بطلان معاملات محجور در زمان حجر اقدام قانونی انجام دهد و به طبع اموال و املاکی که به خود منتقل نموده اند از دستشان خارج میشود اقدام به شکایت از قیم نموده و تقاضای ابطال قیومیت نموده اند و اکنون چه اقدامی باید کرد و محجور که اکنون مالی ندارد و قیم باید اموال و اسناد انتقالی محجور را برای رعایت صرفه و صلاح محجور پس بگیرد و اکنون تمام دارایی او توسط فرزندانش منتقل شده بنظر شما دادگاه به تقاضای آنها رسیدگی میکند یا رد میشود؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
تشخیص اعتبار دلایل آنها با دادگاه است .

با سلام شما باید علت را به دادستان اعلام نمایید

سلام.اگر دلایل و مستندات محکمی داشته باشند میتوانند قیمومت را از بین ببرند.

با سلام . تمامی معاملاتی که در زمان حجر انجام شده باطل می باشد حتی اگر اموال به افراد دیگر منتقل شده باشد .

اگر دلایل معتبری نداشته باشند شکایت آنها رد می شود

با درود اگر حجر اثبات شود معاملات باطل است، لیکن برای اثبات ادعای خویش می‌بایست دلایل قانع کننده و محکمه پسند ارائه نمائید

با سلام
کلیه معاملات محجور از تاریخ حجر مستلزم تنفیذ قیم می باشد که در غیر این صورت معاملات ایشان باطل می گردد .
همچنین است اگر این معاملات مربوط به اموال غیر منقول باشد علاوه بر اراده قیم به تایید دادستان نیز باید برسد .