مفهوم ابلاغیه ای که در زیر بیان شده، چه میباشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۳ #36958387

با سلام
شخصی از بنده به اتهام آدم ربایی، سرقت، مزاحمت و ضرب وجرح شکایت کرده بود که در بازپرسی اتهام آدم ربایی و سرقت رفع اتهام شد ولی برای مزاحمت و ضرب وجرح کیفر خواست صادر شد و به کیفری۲ مجتمع بعثت صادر شد، ایشون اعتراض زدن به قرار و برای اعتراضشون پرونده به کیفری ۱ نیز ارسال شد که در قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص چنین چیزی نوشته بود.
۳-پرونده کلاسه ______ ردیف فرعی ۴ با علت طرح رسیدگی به اعتراض به دستورات و قرارهای قابل اعتراض نسبت به اتهامات آدم ربایی ( ربودن، مخفی کردن با وسیله نقلیه ) و تهدید و سرقت مستوجب تعزیر و ضرب و جرح عمدی و مزاحمت برای بانوان و اطفال در اماکن عمومی یا معابر در مجتمع دادگاههای کیفری یک تهران به تاریخ _______ثبت گردید و با شماره بایگانی_____به شعبه_____دادگاه کیفری یک مجتمع دادگاههای کیفری ۱ تهران ارجاع شد.
۴-دستور قضایی مبنی بر عدم رفع نقص دادخواست تجدید نظر عینا جهت اتخاذ تصمیم شایسته به حضور ارسال می گردد، در تاریخ ______ صادر گردید.
۵- نسبت به اتهام آدم ربایی ( ربودن؛ مخفی کردن با وسیله نقلیه) و تهدید و سرقت مستوجب تعزیر و ضرب و جرح عمدی و مزاحمت برای بانوان و اطفال در اماکن عمومی یا معابر طی شماره _______مورخ _______به لحاظ نقص یا مبهم بودن مفاد نیابت، پرونده آمار و به مرجع معطی اعاده گردید، پرونده مختومه شده است.
در دادگاه کیفری ۲ بنده از بابت مزاحمت تبرئه شدم ولی برای ضرب وجرح دیه تعیین شد که بنده در تاریخ ۱۴ مرداد اعتراض زدم، امروز تو اطلاع رسانی در قسمت مربوط به کیفری ۱ این مطلب اومده:
در تاریخ ۱۶/۰۵/۱۳۹۸ وقت نظارت دفتر برای تاریخ ۲۷/۰۶/۱۳۹۸ تعیین گردید.
میخواستم بدونم این یعنی چی برای اعتراض بنده هستش؟
یا چیز دیگه ای؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اعتراض شما به دادگاه تجدید نظر استان ارسال می شود .
وقت نطارت یعنی جلسه رسیدگی فعلا برگزار نمی شود

وقت نطارت یعنی فعلا جلسه رسیدگی برگزار نمیشه

وقت نظارت برای مدیریت تصمیم های قضایی و انجام و تعقیب دستور ات قضایی و برای جلوگیری از رکود رسیدگی ک خارج نشدن پرونده از دور رسیدگی تعیین میشود و طرفین پرونده نیازی نیست کاری بکنند

وقت نظارت برای بررسی پرونده در دفتر شعبه است و ارتباطی با شما ندارد .

سلام این وقت نظارت در پرونده کیفری یک تعیین شده و به اعتراض شما ارتباطی ندارد . اعتراض شما به دادگاه تجدید نظر استان ارسال می شود .

سلام
وقت نظارت اصولا از طرف دفتر شعبه تا تعیین تکلیف نهایی صادر میشود و اثر خاصی ندارد