در برگه ای در اخر جلسه از ما امضا خواست و زوجه امضا زد من نزدم، آن برگه چه بود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۸۰ #36931748

با درود و خسته نباشی بنده تقاضای طلاق داده ام (زوج) و بعد از طی مشاوره و همه مراحل، ابلاغی امد از شعبه اول دادگاه شهر و ما (زوجین ) به این جلسه رفتیم و قاضی چند سوال در مورد شغل و دلیل طلاق و فرزند بصورت گذرا پرسید و بیشتر شبیه جلسه مشاوره بود و خواست یک جلسه مهلت دهد برای حل اختلاف که من قبول نکردم و اصرار کردم بر طلاق و پدرم را خواست و در حضور ما و بعدش بدون حضور ما سوالاتی پرسید و پدرم اصرار کرد حکم طلاق ندهد و خودش حل میکند و قاضی بعضا میگفت زوجین بروند دکتر یا قرص اعصاب بخورند یا برگردانم پرونده را به مشاوره سی تا جلسه دیگر برویم و بیشتر حس کردم جنبه ترس و تهدید دارد برای من تا طلاق ندهم و من در تمام جلسه اصرار به طلاق کردم و در برگه ای در اخر جلسه از ما امضا خواست و زوجه امضا زد من نزدم لطفا بگویید ان برگه چه بود و ادامه کار برای من چگونه خواهد بود و ایا باید خودم دوباره مراجعه کنم برای پیگیری یا باز هم ابلاغیه خواهد امد؟ قاضی که میگفت سه سال معطلت میکنم ایا میتواند؟ و کلا چند جلسه دیگر باید برویم؟؟ ایا باید وکیل بگیرم متاسفانه به نان شب محتاج هستم و توانایی ندارم برای وکیل.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برگه مذکور صورتجلسه دادگاه بوده که اظهارات طرفین در آن منعکس میگردد .

با سلام
برگه ای که امضا ننموده اید صورتجلسه دادگاه بوده که نشان دهنده تشکیل جلسه و صحبت های بیان شده در جلسه میباشد.نوع طلاق درخواستی را بیان ننموده اید و نظر مشاور خانواده نیز مشخص نکرده اید لذا در مورد مدت زمان صدور حکم نمیتوان نظری داد

اگر توان پرداخت حق الوکاله وکیل ندارید می توانید از طریق کانون وکلای مرکز استان خود تقاضای تعیین وکیل معاضدتی نمایید.

برگه ای که امضا شده یا نشده صورت جلسه دادگاه بوده است و تاثیری هم در اصل موضوع ندارد.
با توجه به حجم پرونده های تشکیل در دادگاه محل اقامت شما ممکن است جلسات متعدد دادگاه برای طلاق تشکیل شود و به نظر قاضی دادگاه سعی در اصلاح ذات البین داشته است تا شاید از متارکه و طلاق منصرف شوید.

اگر اصرار بر طلاق ومتارکه به صورت توافقی دارید زمان زیادی طول نخواهید کشد و قطعا سه سال زمان نخواهد برد.