چکاری باید انجام دهم تا حق و حقوق خود را مطالبه نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۳ #36882543

با سلام
شاغل در مهندسین مشاور پروژه عمرانی هستم، با توجه به شرایط خاصی اعلام عدم نیاز شده ام، بر اساس بخشنامه حق الزحمه مشاور و نظارت کارگاهی سازمان برنامه بودجه کشور بابت کارکرد من صورت وضعیت مالی گفته اند و ثلث آن به من پرداخت شده است.
برای احقاق حقوق خود به اداره کار شکایت کرده ام و درخواست بازگشت به کار داده ام، بهترین پیشنهاد برای وضعیت فعلی من چیست؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

منتظر صدور رای اداره کار بمانید .

بهترین پیشنهاد منتظر صدور رای اداره کار باشید

با سلام
اگر کارفرما از پذیرش کارگر امتناع کند یا کارگر تمایلی به بازگشت به محیط قبلی را نداشته باشد، در این صورت، کارفرما مکلف است از تاریخ اخراج حقوق کارگر را پرداخت کرده و به ازای هر سال سابقه کار، معادل ۴۵ روز حقوق به عنوان حق سنوات به وی پرداخت کند. البته باید به این نکته توجه داشت که در حالت عادی، بر اساس ماده ۲۷ قانون کار، حق سنوات به ازای سابقه کار
معادل یک ماه آخرین حقوق محاسبه می شود و اگر کارگری اخراج شود، حق سنوات به میزان هر سال سابقه معادل ۴۵ روز محاسبه خواهد شد.