برای ارائه دادخوست حقوقی حتما باید در دادگاه شهرسکونت متشاکی ثبت شکایت شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۱ #36878413

باسلام من ساکن خوزستان هستم برای ارائه دادخوست حقوقی علیه اداره کل سرمایه انسانی یک بانک خصوصی، که درتهران است و درهمه شهرها شعبه دارد ودراستان مدیریت شعبه دارد، باید حتما به دادگاه شهرتهران مراجعه کنم،برای ثبت شکایت،یا ازهمین دادگاه شهرخودم میتوانم دادخوست حقوقی بدهم وثبت شکایت کنم؟باسپاس

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام واحترام
در همان شهر خودتان اقدام به تقدیم دادخواست نمایید

اگر ادرس اداره کل سرمایه انسانی در خوزستان هم هست . می توانید اقدام کنید والا تهران

سلام در همان شهر خودتان دادخواست را مطرح کنید و شعبه بانک در اهواز را هم به عنوان خوانده دیگر قرار دهید .