میتونه با قول نامه ماشین رو بگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۳۸ #36861661

با سلام
همسرم به من شک داره و محل زندگی رو ترک کرده
الانم ادعا داره که من یکی از افراد محل زندگیشون پیام دادم و خاستگاری کردم و یکی از دوستانش اسکرین شاتی داده و گفته همسرت با یک فردی دوست بوده و از رد و بدل پیام یکسال پیش اسکرین شات داده ایا این که گفته با فردی دوست بوده میشود ثابت کرد با اسکرین شات؟ اگر ثابت شود که درست است جرمش چیست؟ و گفتن که از یک فردی خاستگاری کردی گفتی مجرد هستی؟ (این رو میگن که توی اینستاگرام و تلگرام بوده) اگر ثابت شود که درست است جرمش چیست؟
اصلا قابل ثابت کردن هست؟
و این که تمام مدارک من یعنی شناسنامه و کارت ملی سند ازدواج را همرا خود برده
سند ماشین که به نام خواهرم بوده برده البته قولنامه به اسم همسرمه یعنی میتونی با قول نامه ماشین رو بگیره؟قولنامه دستی در منزل نوشته شده

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، صرف اسکرین شات جرمی را ثابت نخواهد کرد، حتی در صورت اثبات اصالت توسط پلیس فتا، ممکن است به عنوان امارات قضایی جهت حصول علم قاضی مورد استفاده قرار گیرد، در صورت اثبات رابطه ی نامشروع به هرنحوی، مجازت ۱ تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیری در پی خواهد داشت، لکن صرف خواستگاری کردن از دیگران جرم نیست.

سلام
هر ادعا واتهامی اعم رابطه نامشروع و غیره نیاز به اثبات دارد و به صرف اسکرین شات چیزی ثابت نمیشه و در صورت اثبات ۹۹ضربه شلاق
انتقال خودرو نیز با اراده ی طرف صورت میگیرد و دراختیار داشتن مدارک خودرو دلیل مالکیت نیست.