از روز ثبت دادخواست تجدیدنظر خواهی مهریه و اعسار از دادرسی تا روز تشکیل دادگاه اعسار به صورت تقریبی چند روز زمان میبره؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۷۰ #36825053

سلام
۱-میخواستم بدونم از روز ثبت دادخواست تجدیدنظرخواهی مهریه و اعسار از دادرسی تا روز تشکیل دادگاه اعسار به صورت تقریبی چند روز زمان میبره؟
۲-در صورت رد اعسار امکان تجدیدنظرخواهی وجود دارد؟
۳-در صورت تایید اعسار به طور تقریبی چقدر طول میکشه که به دادخواست تجدیدنظرخواهی رای بدوی مهریه رسیدگی بشه؟
متشکرم

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موضوع بستگی به حجم کار شعبه دارد و ازرای صادر در خصوص اعسار امکان تجدیدنظرخواهی دارید و اصولا رسیدگی در تجدیدنظر طولانی مدت می باشد و ممکن است ۶ ماهی زمان ببرد

در سوالتان کمی آشفتگی و گنگی وجود دارد

اما با اینحال:

۱-معمولا بین ۲ تا ۴ ماه و زمان دقیقی وجود ندارد
رسیدگی به اعسار از پرداخت دادرسی مربوط به دادگاه تجدید نظر توسط همان دادگاه بدوی که قبلا به دعوا رسیدگی کرده است صورت میگیرد و اگر اعسار از هزینه دادرسی پذیرفته شود پرونده برای رسیدگی به دادگاه تجدیدنظر خواهی ارسال میشود

۲-در صورت رد مکلف به پرداخت هزینه دادرسی میشوید واگر پرداخت نکنید دعوی شما رد میشود
معمولا در اکثریت قریب به اتفاق دعاوی در مرحله تجدید نظرخواهی(در خصوص مهریه) دادگاهی برای رسیدگی با حضور طرفین دعوا تشکیل نمیشود و دادگاه بدون حضور خواهان و خوانده رای بدوی را مورد بررسی و رسیدگی قرار میدهد

۳-در صورت پذیرش اعسار رسیدگی در تجدیدنظر اصلا زمان مشخصی ندارد و در حال حاضر اکثر شعب تجدید نظر در تهران با ازدحام پرونده روبرو هستند ولی بطور کلی نباید به مرز یک سال تجاوز کند(ممکن است خیلی سریعتر رای صادر شود اما حداکثر آن را عرض کردم

توفیق رفیق راهتان باد