خودرویی خریده ام ولی فروشنده حاضر به تنظیم سند نمی شود راهکار قانونی چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۸ #36809272

باسلام حدود سه ماه است ماشینی خریدم و ۹۰% پول آن رانیز پرداخت کرده ام.قولنامه هم نوشتیم باحضور یک شاهد بالغ مرد.ولی پس از آن شخص فروشنده نمی آید سند به نام بزند.مدتی هم هست گوشی اش خاموش است.لطفا راهنماییم کنید کجاشکایت کنم .

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بایستی الزام به انتقال سند طرح کنید .
برای تنظیم مدارکتان بایستی بررسی شود .

سلام باید دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید .چنان چه سند به نام شخص دیگری باشد ، این فرد نیز باید طرف دعوی قرار داده شود .

با سلام چنا نچه قولنامه شما به طور زنجیروار به شخصی که سند رسمی ماشین به نام ایشان می‌باشد متصل می گردد شما می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه فروشنده خودرو در دادگستری مطرح نمایید و در صورت عدم حضور ایشان نماینده اجرای احکام در دفترخانه حاضر و سند را به نام شما منتقل می نماید

باسلام ووقت بخیر
ابتدا ازطریق دفاترالکترونیک خدمات قضایی اظهارنامه ای مبنی بر الزام به تنظیم سندخودرو برای فروشنده ارسال کنیدو سپس دادخواست الزام به تنظیم سند هید .

با سلام

شما می توانید قبل از مراجعه به مرجع صالح با ارسال اظهار نامه به فروشنده از او درخواست نمایید که در موعد مقرر در دفتر خانه جهت تنظیم سند خودرو حاضر شود. در غیر این صورت، با استناد به قولنامه دادخواستی مبنی بر الزام به تنظیم سند رسمی خودرو علیه فروشنده تقدیم مراجع قضایی نمایید.در صورت خودداری فروشنده ، نماینده ی مرجع قضایی سند را تنظیم و امضا می کند.