چگونه حق فسخ را ساقط کنیم با دریافت وجه التزام؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۵۶ #36770277

بادرود فراوان
جسارتا اگر در مبایعه نامه شرط عدم پرداخت ثمن در موعد مقرر باعث فسخ شود
ایا نوشتن وجه التزام و ننوشتن ان تاثیری در قرارداد دارد؟
مطلب دوم اینکه اگر بخواهیم حق فسخ را ساقط کنیم و بنویسیم حق فسخ از طرفین ساقط و مقید به زمان نمیباشد صحیح است؟

سوال اخر

چنانچه کافه اسقاط خیاران ولو غیار غبن افحش بعمل اید ایا باز هم می شود نوشت که در صورت عدم پرداخت ثمن معامله در موعد مقرر قرار داد بخودی خود منفسخ میگردد و در یک قرار داد هر دو مطلب نوشته شود مشکلی ندارد

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درمورد حق فسخ باید مقید به زمان خاص شود
درمورد وجه التزام زمانی ممکن است است که یکی از طرفین از شروط مندرج در قرارداد تخلف نماید
مثلا عدم تحویل در تاریخ معیین
یا سند نزدن

با درود شرط خیار به نفع یکی یا هردو می‌بایست مدت دار باشد

وجه التزام در صورتی موثر است که شخص ذینفع به دلیل عدم پرداخت ثمن تمایلی به فسخ نداشته باشد و ثمنرا مطالبه نماید.
اسقاط حق فسخ ممکن است اما اگر حق فسخی قرار دادید باید زمان مشخص نمایید.

درود بر شما، شرط فسخ ارتباطی به وجود خیارات فسخ ندارد، به هر صورت قابل اجرا خواهد بود، لذا میتوانید شرط کنید در صورت عدم پرداخت ثمن معامله در مدت تعیین شده، معامله فسخ خواهد شد، لکن برای فسخ حتما بایستی مدت مشخص شده باشد.

شرط انفساخ و شرط فسخ آثار و احکام متفاوتی دارند.

با سلام
در خصوص سوال اول باید عرض شود که این امر بستگی به اراده طرفین دارد که آیا صرف وجه التزام در خصوص تخلف از شرط اراده طرفین بوده یا اختیار استفاده هریک از دو حق را متصور دانسته اند.
در مورد سوال دوم حق فسخ باید مقید به زمان باشد ولی اسقاط حق فسخ لازم نیست مقید به زمان باشد
و در خصوص سوال سوم اسقاط کافه خیارات و اضافه نمودن شرط در ادامه قرارداد میتوان نشانه این باشد که طرفین آن شرط را استثناء نموده اند.

سلام
حق فسخ حتما باید مقید به زمان باشد.