همسرم مانع بردن جهیزیه ام شد،و از دعوا و درگیری بینمان فیلم گرفته و به دادسرا شکایت کرده،چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۷ #36731372

سلام
برای استرداد جهیزیم شکایت کردم، به همراه خانواده و مامور به منزلم رفتم، اما شوهرم مقاومت کرد و نذاشت وارد منزل شیم و شروع کرد به توهین و درگیر شدیم، اما این یک تبانی بود برای فیلم گرفتن، حالا فیلم من و خانوادم بردند دادسرا شکایت کردن، باید ضامن ببرم ایا من اگه نرم چی میشه؟اگه ضامن نداشته باشم چی میشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چنانچه عناوین اتهام تهدید و درگیری و توهین وهرعنوان اتهام دیگری در فیلم منتسب به شما باشد بهتراست کفیل هم بهمراه داشته باشید
ولی اینکه همسر شما مانع اجرای حکم شده باشد فیلم ارائه شده در شکایت متقابل شما هم میتواند قابل استناد میباشد

اگردادسرا نروید جلب می شوید
اگرضامن نداشته باشید بازداشت می شوید

سلام شما میتوانید از زوج با وجود شاهد بابت توهین و عدم اجرای حکم دادگاه توسط زوج شکایت متقابل را مطرح نمایید. چناچه شما مرتکب توهین فحاشی و ضرب و جرح شده باشید و از شما فیلم داشته باشند به عنوان اماره قضایی استفاده میگردد اما جزو دلایل محسوب نمی گردد بنابراین در اثبات جرم شما وجود شاهد ارجحیت دارد و لازم است شما در دادگاه حضور یابید.

اگر در ضمن استردادجهیزیه مرتکب اعمالی که دارای عناوین مجرمانه است مانند تهدید توهین فحاشی تخریب و ...شده باشید فیلم می تواند به عنوان دلیلی برای اثبات جرم باشد اما بنا به اظهارات شما همسرتان نیز مرتکب جرایمی از جمله مانع اجرای حکم جهیزیه و توهین شده اند که فیلم ارائه شده توسط ایشان می تواند در شکایت متقابل از طرف شما هم مورد استناد قرار گیرد.
عدم حضور شما اماره ای بر وقوع اعمال مجرمانه است. بهتر است با کفیل در دادسرا حاضر شوید و به استناد همان فیلم شکایت متقابل مطرح کنید.

با سلام چنانچه اقدام شما در این اجرای حکم استرداد جهیزیه واجد عناوین مجرمانه همچون توهین و یا ضرب و جرح و تهدید و یا تخریب و غیره باشد و افعال یاد شده هم منتسب به شخص شما باشد طرف مقابل به استناد تصاویر و فیلم تهیه شده و شهادت شهود احتمالی حق طرح شکایت خواهد داشت و در صورت احضار بهتر است به همراه کفیل در دادسرا حاضر شوید. عدم حضور شما مانع تصمیم مرجع قضایی نخواهد بود و در صورت عدم حضور امکان صدور دستور جلب وجود خواهد داشت.