آیا برای رابطه نامشروع دون زنا سوء سابقه ای در نظر گرفته می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۴۹ #36702593

با سلام من منزل دوستم دعوت شدم صبح بود که رفتم خونش یک آقای دعا نویس هم اومده بود که برای ما دعا بیاره چون راهش دور بود من ازشون دعوت کردم که بیان داخل منزل و توضیح بدهند برای انجام دعاها که ناگهان از طرف اطلاعات وارد خونه شدن و ما و اون آقای دعانویس به جرم رابطه نامشروع به اطلاعات بردن و به دلیل این که دادگاهیمون کردن و آخر وقت شد و به تعطیلات خورد مارو به زندان راهی کردن و ازما عکس و اثر انگشت گرفتن و ما مدت چهار روز در زندان بودیم تا این که حکم دادن رابطه نامشروع دون زنا و 16ضربه شلاق برامون در نظر گرفتن میخواستم بپرسم که آیا این موضوع برام سوسابقه ایجاد کرده و من دیگه نمی توانم سرکار دولتی بروم؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
در صورتیکه رابطه نامشروع اثبات شده باشد و شلاق شما تعزیری باشد و سوء پیشینه برای شما منظور نخواهد شد .