درصد الکل ۰.۰۴۸% در تست الکل چه مفهومی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۰۶۱ #36682456

سلام
در رانندگی به من ایست دادند، بعد از توقف تست الکل زدند دستگاه عدد ۰.۰۴۸% را نشان داد این چند درصده چون اصلا در حالت مستی نبودم حکمش چیه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
جواب تست الکل شما مثبت و محکوم به پرداخت ۲۰۰ هزار تومان جزایی نقدی و توقیف خودرو و ضبط گواهی نامه خواهید بود

با سلام
بنظرمیرسد تست الکل شما مثبت بوده است و طبق قانون ضمن توقیف خودروی شما -مبلغ دویست هزار تومان جریمه - ضبط گواهینامه و معرفی به مراجع قضایی در پی خواهد داشت

آزمایش تست الکل شما ۴۸ و مثبت بوده.
در اجرای بند ب ماده ۱۰ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی مصوب ۱۳۸۹/۱۲/۰۸ مامور پلیس از ادامه رانندگی متهم با خودرو جلوگیری و خودرو را توقیف می کند. این بند مقرر می دارد: «در مواردی که قرائن و شواهد حاکی از حالت مستی یا استفاده راننده از مواد مخدر و روانگردان باشد ماموران موضوع ماده (۲) این قانون با استفاده از تجهیزات لازم نسبت به تشخیص این حالت اقدام می نمایند و در صورت اثبات حالت مستی و بی‌ارادگی حاصل از مصرف مسکرات و مواد مخدر و روانگردان از رانندگی فرد موردنظر جلوگیری و ضمن صدور قبض جریمه به مبلغ دومیلیون (۲.۰۰۰.۰۰۰) ریال و ضبط گواهینامه به مدت شش‌ماه توسط نیروی انتظامی جهت اقدام قانونی به مرجع صالح قضائی معرفی می‌شود.»