رابطه نامشروع از طریق مکالمه چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۱۹ #36644406

زوجه هستم با فردی رابطه تلفنی داشتم همسرم متوجه شد و شکایت کرد و پرینت تماس ها را گرفته و فقط و فقط تماس بوده پیامک خاصی رد و بدل نشده جرم من چی هست آیا میشه قاضی هم منو مجرم کنه؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف مکالمات تلفنی رابطه نامشروع تلقی نمی‌گردد.

بستگی به رد بدل شدن محتوای مکالمه و سایر دلایل مستندات مثل اقرار نظر قاضی محترم پرونده در این باب بود لذا ارتباط تلفنی خارج از محدوده مقررات شرعی میان زن و مردی که میان آن ها رابطه زوجیت نبوده قابل مجازات در صورت اثبات می باشد

در رویه قضایی ارتباط به صورت مجازی تلفنی یا پیامک‌ رابطه نامشروع محسوب نمیشود مگر اینکه رابطه فیزیکی احراز گردد.

با سلام. رابطه نامشروع ب روابط حضوری خارج از عرف و اخلاق را گویند ک مواردی رو شامل میشه. خیر این مکالمه مجازاتی ندارد

سلام تماس تلفنی از موارد رابطه نامشروع غیر زنا محسوب نمیگردد در صورت شکایت منع تعقیب صادر خواهد شد

با سلام
بستگی به متن پیامک دارد اگر چنانچه متن طوری باشد که از آن رابطه نامشروع استنباط بشود بله
اما اگر نه صرفا مکالمات تلفنی و پیامک رابطه نامشروع نیست

سلام در ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی هر گونه رابطه نامشروع غیر زنا مثل تقبیل و مضاجعه بکار رفته که هر دو فیزیکی هستند ولیکن در رویه قضایی در صورت اثبات را بطه نامشروع غیر زنا به صورت تلفنی یا پیامکی نیز حکم به شلاق "تا" ۹۹ ضربه صادر می شود