به نظر شما آیا بنده میتوانم از مادر دخترم سلب حضانت کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۰۹ #36613838

باسلام خدمت اساتید محترم
بنده از همسر سابقم یکساله جدا شدم و تمام حق و حقوق ایشان شامل مهریه و نفقه و .... پرداخت کردم و هیچگونه بدهی حقوقی به ایشان ندارم دختر مشترک ۱۱ساله داریم که حضانت با ایشان میباشد. همسر سابقم با شخصی که سابقه اعتیاد به هرویین و شیشه دارن و یه پسر ۱۵ ساله داره ازدواج کرده چندین بار کمپ برای ترک اقدام کرده

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دختر شما از دایره حضانت خارج است خودش تصمیم خواهد گرفت با کدوم شما بماند

موضوع حضانت مرتبط با احراز صلاحیت است و چنانچه هر زمان احراز شود صلاحیت سلب گردیده است حضانت ساقط می شود

با سلام فرزند شما با بلوغ از حضانت خارج شده است و در صورت تمایل فرزندتان میتواند با شما زندگی کند.

با درود..
در صورت اثبات عدم صلاحیت همسرتان می توانید حضانت را از ایشان سلب نمایید..

در صورتی که حضانت را به مادر داده اید در صورت اثبات عدم صلاحیت ایشان رای به نفع شما صادر میشود.

درود
دختر شما از دایره حضانت خارج است خودش تصمیم می گیرد با چه کسی بماند.

با سلام در صورتی که مشکلی نداشته باشید میتوانید دخترتان را برگردانید