راهی وجود دارد که حبس بنده به یک طریقی تبدیل شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۱ #36602576

با سلام بنده برای ۴ ماه حبس تسلیم به رای زدم و یک ششم آن کسر میخاستم بدونم زمان تا اجرای حکم چقد هست و راهی وجود دارد که حبس بنده به یک طریقی تبدیل شود و هر کاره دیگه ای.ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
باتوجه به اینکه تسلیم به رای درج شده صرفا این مجازات قابل تبدیل به جزای نقدی خواهد شد.

با توجه به اینکه تسلیم به رای نمودید و حبس شما به زیر سه ماه کاهش یافته است قابل تبدیل به جزای نقدی می باشد

چون با تسلیم به رای دادکاه بدوی مدت حبس شما به زیر ۳ ماه تقلیل یافته لذا قابل تبدیل به جزایی نقدی است

اگر شما تجدیدنظرخواهی ندادین می توانیدتقاضای تبدیل مجازات یا تخفیف نمایید

درود
اگر تسلیم به رای زده اید رای قطعی است و اجرا می شود.

سلام
با تمکین به حکم حبس شما به زیر ۳ ماه کاهش و تبدیل به جزای نقدی خواهد شد.