آیا تقسیم ترکه و ابطال مبایعه نامه واعتراض شخص ثالث به حکم یکی از وراث و خلع ید در یک دادخواست قابل طرح است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۸ #36559982

آیا تقسیم ترکه و ابطال مبایعه نامه و اعتراض شخص ثالث به حکم یکی از وراث و خلع ید (نسبت به خریداران مال غیر توسط شخصی که مالک ترکه پدری نبوده و از او خریداری کردن ) در یک دادخواست قابل طرح است؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
خیر قابلیت طرح دعوا در یک دادخواست وجود ندارد

خیر هرکدام از این موضوعات طرح دادخواست جداگانه را می‌طلبد و بدلیل تفاوت موضوع اساسا طرح همه این موارد در یک دادخواست ممکن نیست

باسلام خیر امکان طرح در موارد فوق در یک دادخواست نیست

خیر با توجه به تفاوت در موضوع باید برای هر کدام جداگانه دادخواست مطرح شود

سلام.موضوعات متفاوت هستند وباید طی دادخواستهای جداگانه ای انجام گیرند.

درود
خیر هر یک از خواسته هایی که ذکر کردید نیاز به دادخواست جداگانه دارند.

درود بر شما
خیر این تجمیع تمام این خواسته ها ضمن یک دادخواست امکانپذیر نمی باشد .