شکایت همسایه بابت مزاحمت و ممانعت از حق استفاده از مشاعات

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۷۹ #36536497

با سلام، ما کلا چهار واحد هستیم که دو واحد پایین در سند دارای انباری جدا و حیاط مشاع ذکر شده هستند و دو واحد بالا دارای دو پارکینگ به متراژهای ۲۲ و ۱۸ متر به اضافه انباری جدا و حیاط مشاع. لازم به ذکر است که قسمت انباری‌های ۴ واحد و پارکینگ دو واحد در تصرف کسی بود که به تازگی تونستیم بگیریم، در ضمن حیاط رو مسقف کرده بودن با ایرانیت که همه به عنوان پارکینگ استفاده کنند. حال که پارکینگ و انباری‌ها به حالت اول برگشته، یکی از همسایه‌ها میگه چون پارکینگ من اینجا هست زیر ساختمان و حیاط مشاع ما دو واحد که پارکینگ داریم فقط باید استفاده کنیم و شما حقی در حیاط ندارین و رفته شکایت مزاحمت ملکی و ممانعت از حق کرده. الان می‌خوام بدونم من هم می‌تونم شکایت ممانعت از حق علیه ایشون کنم چون به ماشین من هم ضربه زده که پارک نکنم. در ضمن من از صاحب ملک واحد بالا اجازه گرفتم که در قسمت ۲۲ متر پارکینگش پارک کنم که مستاجر ایشون بعد از من پارک کنه که ترددش بیشتر هست و برای بقیه ایجاد مزاحمت نشه چون من خیلی کم از ماشین استفاده می‌کنم و بقیه در حال رفت‌وآمد هستن و تردد بیشتری دارن. فضای حیاط هم حدود ۵۸ متر هست.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام طبق قانون تملک آپارتمان ها همه ی ساکنین حق استفاده از مشاعات ساختمان را دارند.

با عرض سلام
حق استفاده از مشاعات متعلق به تمامی ساکنین است.
در صورتی که مانع از استفاده شما میشوند، درصورتی که سند
رسمی داشته باشید می‌توانید ممانعت از حق کیفری را مطرح نماید. و در خصوص آسیب به خودرو نیز ، عنوان مجرمانه تخریب را پیگیری نمایید.
با تشکر

حیاط جزو مشاعات است و همه ساکنین حق استفاده از آن را دارند.

سلام استفاده از مشاعات حق تمام ساکنین است .

سلام اشتراکات ساختمان متعلق به همه مالکین است و مصادیق آن در قانون تملک آپارتمانها ذکر شده است.

سلام ، همه ساکنان حق استفاده از مشاعات را دارند و هیچ فردی حق ایجاد مانع برای سایرین را ندارد.

سلام طبق نظر کارشناسی در اینگونه موارد عمل می شود اگر پارک خودرو شما موجب مزاحمت برای سایرین باشد حتی با اذن مالک پارکینگ باید رفع تصرف نمایید