با نوشتن چه تعهدی بین کارگر و کارفرما، وراث کارگر، برای دریافت سنوات به شرکت بیمه مراجعه کنند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۵ #36511731

کارفرما می خواد مرا بیمه عمر و تامین آتیه کند و در ذینفع فوت فقط وراث قانونی من می توانند هم اندوخته بیمه نامه و هم سرمایه فوت را از شرکت بیمه بگیرند؟
چه نوع عقد یا تعهدی بین کارفرما و کارگر بصورت قانونی باشد که وراث بجای دریافت سنوات فقط به شرکت بیمه مراجعه کنند و از مزایای آن استفاده کنند؟
و هیچ گونه ادعایی از بابت دریافت سنوات پایان خدمت کارمند متوفی نداشته باشند؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
قرارداد کارفرما و بیمه موضوع را روشن می کند و حاکم خواهد بود

بستگی به مفادقرارداد بیمه دارد

هیچگونه تعهدی ، چنین چیزی در قانون بار نمیشود که یکطرفه مسئولیت ها را بر عهده بیمه گذاشت و برای چنین توافقی موافقت بیمه بعنوان مرجع جبران و پرداخت این موارد الزامی است .