گرفتن سند برای ملک در روستا چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۰ #36497745

سلام خسته نباشید.
پدر من در روستا زمینی داشت که در ان سکونت داشت. ۱۵ ساله که به شهر اومدیم و همنجوری مونده اونجا. پدرم هم فوت کردن ۳ سال پیش. لطفا راهنماییم کنید که چطور برای این زمین سند بگیرم. نمیدانیم ان زمان این ملک از جدش براش مونده یا از یکی خریده سندی یا نسخی هم نداره. چطور میتونم بفهمم که این مال ماست یا سند بگیرم براش. ممنون میشم

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه تعلق ملک به مورث شما محرز باشد و ورثه می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن و از طریق ماده ۱۳۲ قانون برنامه پنجم توسعه جهت اخذ سند اقدامات لازم را به عمل آورند لطفا به بنیاد مسکن محل ملک جهت اطلاعات بیشتر مراجعه فرمایید.

با سلام
یک نفر از وراث مرحوم پدرتان وکالت کاری بگیره و اقدام به اخذ سند برای ملک مذکور بشه و جهت استعلام از وضعیت ملک میتوانید در صورت مسکونی بودن به اداره ثبت اسناد محل (شهر ) مورد نظر یا در صورت زراعی بودن به اداره جهاد کشاورزی آن شهر مراجعه نمایید.

شما جهت گرفتن سند باید به بنیاد مسکن محل مراجعه نمایید.