آیا میتوانم از او به دلیل اغفال و تجاوز شکایت کنم و مجازات او چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۷۲۱ #36335926

سلام

من دختری هستم ۱۷ ساله به اغفال و وعده ازدواج پسری ۲۷ ساله از خانه فرار کردم و به خانه اش رفتم مبتلا به واژینیسموس هستم و این اقا به زور و با درد زیاد رابطه جنسی برقرار کرد هم مقعدی و هم واژنی پرده من ارتجاعی بود.
آیا میتوانم از او شکایت کنم و مجازات او چیست؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نکته مهمی که در خصوص جرم تجاوز ناشی از اغفال دختران حائز اهمیت است این موضوع می‌باشد که شرط اساسی برای تحقق جرم تجاوز عدم رضایت دختر می‌باشد و مواردی همچون ساده لوحی، فریب خوردن، کم خردی و … نمی‌تواند مصداق عدم رضایت در باب تحقق جرم تجاوز محسوب شود و قانونگذار مجازات مقرر شده برای جرم تجاوز را برای مجرم تعیین نمی‌کند.

با سلام بله می توانید از ایشان شکایت نمایید

با سلام و احترام
بحث تجاوز درباره مورد شما راه ندارد چون با رضایت به منزل ایشان رفته اید اما اگر اثبات کنید که با حیله و فریب ازاله بکارت صورت گرفته می توانید ارش البکاره دریافت کنید که اثبات آن نیز موضوعی دشوار است

اولا لازم به ذکر است که شکایت تجاوز به عنف و زور در پرونده شما راه به جایی نمی برد چون با رضایت خود به نزدیکی تن داده اید منتها به استناد ماده ۹ قانون مسئولیت مدنی که مقرر می دارد: «دختری که در اثر اعمال حیله و تهدید و یا سوء استفاده از زیردست بودن، حاضر به همخوابی نا مشروع شده، می تواند از مرتکب علاوه بر زیان مادی، مطالبه زیان معنوی هم بنماید.»
چنین استدلال می شود:
آنچه استنباط می شود این است که شما می توانید تنها مطالبه ارش البکاره کنید
آن هم اگر رابطه جنسی با رضایت باشد فقط در صورتی دختر می تواند مطالبه ارش البکاره کند که ثابت نماید در اثر حیله، تهدید، یا سوء استفاده از زیردست بودن حاضر به همخوابگی شده است.

بله میتوانید شکایت نمایید .

باتوجه به توضیحات شما . تجاوز به زور معنا ندارد