پیامک فحاشی ناموسی مشمول مجازات قذف است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۱ #36025617

سلام من با یک نفر مشاجره پیامکی داشتم و متاسفانه عصبانی شدم و به اون فحش رکیک دادم و متن پیام هم این بود : __________(فحاشی ناموسی)
ایا این پیامک مشمول قذف میشود و الان من در مرحله ی گزینش استخدامی هستم آیا برای من مشکلی پیش میاد؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر جملات ارسال شده مشمول موارد قذف شناخته شود محکوم خواهید شد اما در روند گزینش و استخدام شما موثر نیست

باسلام بستگی به الفاظ رکیک دارد ممکن است در صورت اثبات مجازات قذف در انتظارشما باشد.

قذف نسبت دادن زنا و لواط به شخص دیگری است.
اگر مادر یا خواهر شخصی را قذف کرده باشید حتما باید مادر یا خواهر آن شخص شکایت کند که ۸۰ ضربه شلاق حدی دارید درغیر اینصورت نسبت به خود شخص توهین محسوب می شود

با درود..
اگر نسبت زنا و یا لواط به شخص داده باشید در صورت شکایت شاکی و ارائه آن ممکن است به ۸۰ ضربه شلاق محکوم شوید..
در موارد غیر از نسبت زنا و لواط، موضوع صرفا توهین قلمداد می گردد..

سلام قذف نسبت دادن زنا و لواط به شخص دیگری است. چنانچه مادر یا خواهر شخصی را قذف کرده باشید حتما باید مادر یا خواهر آن شخص شکایت کند که ۸۰ ضربه شلاق حدی دارید وگرنه نسبت به خود شخص توهین محسوب می شود

با سلام
۱.بستگی به شکایت ایشان و نظر قاضی دارد.
۲.جرایم زیر محکومیت های موثر کیفری محسوب می‌شوند :
جرائمی که مجازات آنها سالب حیات است، مانند قتل که مجازات آن قصاص است؛
جرائمی که مجازات آنها حبس ابد است، مانند ارتکاب سرقت حدی برای بار سوم؛
جرائمی که موجب مجازات قطع عضو هستند، مانند سرقت حدی برای بار اول و دوم؛
جرائم موجب مجازات قصاص عضو، مانند قطع عمدی عضو دیگری که موجب قصاص عضو جانی می‌شود؛
جرائم مستوجب نفی بلد، مانند محاربه؛
جرائم مستوجب حبس تا درجه‌ی پنج، مانند آدم‌ربایی؛
و جرائم موجب شلاق حدی، مانند زنا، قذف و شرب خمر.

سلام
چنانچه ثابت شود و به دادگاه ارایه شود اگر قذف باشد ۸۰ ضربه شلاق محکوم خواهید شد