چگونه اثبات کنم که پول خودم را دریافت کرده ام؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۲ #35962840

سلام خسته نباشید.
من یه کارخونه فرش ۲ هفته کار کردم . هفته ی اولش خواستم ۲ تا فرش بچه گونه بخرم گفتش دونه ایی ۹۰۰ تومنه. من گفتم ۱۵۰۰ بهتون میدم ۳۰۰ تومنشو سر برج از حقوقم کم کنید.
دو، سه روز گذشت پشیمون خرید فرش شدم چون گرون بود. به صاحب کارخونه زنگ زدم جوری که ناراحت نشه گفتم آپاندیس خانومم ترکیده بیمارستانه اگه مقدوره ۱۵۰۰ خودم رو بهم برگردونید بعدا فرش میخرم. ایشون هم پولو برام ریختن.
الان دیگه نمیخوام برم سرکارش میگم ۲ هفته کار کردم حساب کتابمو بده میگه من ۱۵۰۰ بهت وام دادم.
تو این ۲ هفته ۱۰۰ تومن مساعده نداد الان میگه تو یک هفته ۱۵۰۰ بهت وام دادم. چیکار کنم گردن نمیگیره پول خودم بوده. شکایت کنم حرف من پیش میره؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست عزیز
اگر برای واریز خود و یا تحویل پول نقد خود، سند حسابداری و مالی و یا تراکنش بانکی واریز به حساب کارخانه یا صاحب آن را دارید می توانید مدعی شوید که این وجه استرداد همان وجه بوده است و بعد به سراغ مطالبه حقوق کار خود در ظرف دو هفته اشتغال در محل اداره کار و امور اجتماعی بروید.
امیدوارم پاسخ من راهگشا باشد
ایام به کام