آیا اصل داوری در این قرارداد منتفی می شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۲ #35947568

اگر در قراردادی فردی به عنوان داور مرضی الطرفین انتخاب شود و پس از مدتی یکی از طرفین درخواست انصراف داور و سپس انتخاب داور جدید را بصورت مکتوب ارائه نماید و طرف دوم نیز به شرط پا برجا بودن اصل داوری و انتخاب داور جدید در آینده، تنها با مصداق داوری موافقت نماید

مشاوره حقوقی داوری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از تعیین داور مرضی الطرفین حق عزل داور را ندارید مگر به رضایت طرفین

اصل توافق طرفین است .

اصل داوری منتفی نشده و جهت حل اختلاف باید به داوری رجوع نمایند.

بله . طرفین میتوانند با توافق یکدیگر داور را تعویض کرده یا انتخاب وی را به آینده موکول کنند . مهم اصل توافق طرفین است .