آیا امکان واگذاری و انتقال وام ازدواج می باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۷ #35887521

سلام وقتتون بخیر
در راستای محروم شدن مشمولین غائب از تسهیلات

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
قابل واگذاری به شخص دیگری نیست و همانطور که از اسم وام مشخص میباشد با ارائه سند نکاهیه به زن و مرد تعلق میگیرد و پرداخت اقساط ان به عهده شخص میباشد و جز این غیر قانونی میباشد

سلام
وام ازدواج قابل واگذاری به دیگری نیست و فقط به زن و شوهر تعلق می‌گیرد
اما وقتی کسی که استحقاق اخذ وام ازدواج را دارد و آن را از بانک دریافت نمود می تواند پول دریافتی را به دیگران قرض بدهد
ولی به هر حال طرف قرارداد بانک خود وام گیرنده می باشد و مسئولیت و تعهدات بازپرداخت به عهده زن یا شوهری است که آن وام را گرفته اند

با سلام
واگذاری امتیاز وام به معنای انتقال حق پرداخت وام به شخص حقیقی یا حقوقی دیگری است، یعنی دارنده ی امتیاز وام با دریافت مبلغی از وام آن را به شخص دیگری واگذار می نماید که به سه روش قابل انجام است.
۱- انتقال امتیاز به حساب شخص دیگر: در این روش امتیاز وام به طور کامل و از طریق بانک عامل به حساب شخص دیگری منتقل می شود.
۲- امتیاز وام در حساب شخص باقی می ماند: اما ضمانت وام بر عهده ی خریدار وام است همچنین یک قرارداد و چک ضمانت نیز از خریدار دریافت می گردد.
۳- مشارکت در دریافت وام : در این روش ضمانت دریافت وام به عهده ی یکی از طرفین و امتیاز وام به عهده ی طرف دیگر است هرکدام از طرفین سهم دریافتی خود را با اقساط آن پرداخت نمی کند در حالی که در سایر شیوه ها، شخص فروشنده هیچ قسطی پرداخت نمی کند.
در نظر داشته باشید خرید و فروش بعضی از وام ها غیر قانونی می باشد.