🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تقاضای خلع ید از مغازه سرقفلی موروثی شده، چه باید بکنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۴۶۳

سلام و خسته نیاشید
پدر ۱۳ سال پیش فوت کردن بنده وصی پدر هستم، چون وصی بودن من به صورت شفاهی بوده اما بعد از فوت همه وراث به صورت کتبی تائید کردن من هم به استناد ماده ۲۵۹ دادخواست تنفیذ و دادم در این مدت یکی از وراث اقدام به تقسیم ماترک کرد که بعد از دو مرحله مزایده اتفاقی نیافتاد، الان من اقدام به راه اندازی مغازه کردم، یاد آور میشم که حدود ۱۲ سال هم اجاره سرقفلی به صاحب ملک پرداخت نشده، یکی از وراث اقدام به در خواست خلع ید علیه همه داده ضمنا قیمت واقعی مغازه رو اعلام نکرده و ارزش منطقه ای ۳۱،۰۰۰،۰۰۰ ریال اعلام کرده در صورتیکه ارزش واقعی مغازه ۳ میلیارد تومن هستش.

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دعوی ایشان رد میشود

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

اینکه قیمت واقعی ملک را اعلام نکرده است تاثیری در پرونده ندارد و از این لحاظ شما نمیتوانید ایرادی به خواسته وارد نمایید ، اما در مورد خلع ید به عرض عالی برسانم که خلع ید مختص مال غیرمنقول است و خواهان مالکیتی نسبت به سرقفلی مال غیرمنقول ندارد. شما می توانید با این ایراد ، قاضی را مجاب به صدور رد دعوای نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط