میتونم ماشین یا حساب بانکیش رو توقیف کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۴ #35733523

سلام وقت بخیر خانمی قبلا با عنوان مطالبه خسارت از بنده شکایت کردند درصورتی که من اصلا بدهی به ایشان نداشتم و چون مدرک محکمه پسندی هم نداشتند دادگاه رای رو به من دادند اما چون یکسال ماشین من را توقیف کردند من بابت خسارتم از ایشان شکایت کردم و دادگاه ۹ میلیون تعیین خسارت کردند حالا ایا من میتونم ماشین یا حساب بانکیش رو توقیف کنم و ایا اگر اموالی نداشته باشد میشود خودش را بازداشت کنند یا خیر؟ممنونم اگر راهنمایی کنید که چه راهکاری برای این مشکل من دارید سپاس

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله از طریق صدور اجراییه این امر امکانپذیر است

باسلام درصورتی که اجراییه مبنی بر پرداخت بدهی ایشان صادر شود و ایشان پرداخت ننمایند میتوانید درخواست حبس ایشان را به دادگاه رسیدگی کننده بدهید.

با سلام
بله شما اگر اموالی از ایشان دارید به دادگاه معرفی نمایید تا اقدام به توقیفی آن گردد و نیز میتوانید حساب های بانکی شخص را نیز مسدود نمایید

با سلام
بله می توانید دادخواست توقیف اموال بدهید یا اگر موافقت کنید به صورت اقساطی بدهی را بگیرید

بله با صدور اجراییه و پرداخت نکردن بدهی به شما میتوانید حساب بانکی یا خودرو ایشان را توقیف کنید

با سلام بله میتوانید پس از صدور اجراییه تقاضای توقیف اموال و انسداد حساب های بانکی بنمایید در صورت نداشتن اموال منقول و غیرمنقول میتوانید تقاضای حکم جلب و بازداشت ب اجرای احکام داشته باشید

با عنایت ب رای قطعی دادگاه و باتوجه به شرایط مالی خانم در صورتی ک امکان پرداخت خسارت رو نداشته باشند قانونا مجاز ب درخواست توقیف خودرو و یا حساب های بانکی ایشون هستید