آیا تا زمان دادگاه تعدیل مهریه زندانی را آزاد میکنند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۲۰ #35707629

باسلام و خسته نباشید . مهریه بنده ۳۵۰ سکه که چندین سال قبل رای صادر شد و بعد اعسار رای قطعی و حضوری هشتاد سکه پیش قسط تعیین شد و سوال من این هستش که همسرم ۶ سال هیچ پرداختی ای از بابت مهریه و نفقه ... نداشته اند و الان بعد ۶ سال ایشون رو پیدا کردم و انداختم زندان بابت مهریه. یک ماه که انداختمش زندان. و همسرم تعدیل زده و زمان تعدیل بهمن ماه هست۱- آیا همسرم رو تا زمان دادگاه بدون هیچ پرداختی و وثیقه ای آزادش میکنند یا باید وثیقه بزاره آخه میگن دیگه سخت نمیگیرن و هیچی دستم نمییاد با همین مهریه شاید میتونستم مجبور به طلاقشون کنم که شنیدم هیچ کاری نمیتونم بکنم درسته؟
۲-.بعد جلسه تعدیل چی میشه؟ پرداخت میکنه بعد مییاد بیرون . برای بقیه اقساط اش ضمانت ازش میگیرن بعد آزاد میکنن؟
۳-و اینکه بعد جواب تعدیل بابت اون ۸۰ سکه که افتاده زندان وثیقه میزاره می یاد بیرون یا نه. این وثیقه برام مهمه لطفا توضیح بدید چون اگه بیاد بیرون نمیتونم دیگه پیداش کنم.

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با وثیقه میان بیرون اگه ۸۰ سکه پیش داشته حتما تمکن مالی داشته به هر حال باید تا جلسه دادگاه صبر کنید

درود بر شما
۱- بدون پرداخت و صرفا با وثیقه می‌توانند به دلیل شرایط کنونی بیماری کرونا، مرخصی بگیرند، لکن حقوق شما محفوظ خواهد بود.
۲- ممکن است تعدیل ایشان پذیرفته شود، لکن اقساط معوقه بایستی پرداخت گردد.
۳- چنانچه با وثیقه مرخص شوند و دسترسی به ایشان صورت نگیرد، بدهی از طریق وثیقه قابل وصول خواهد بود.

درود
اقساط معوقه تعدیل نمی شود و باید پرداخت شود.

با درود..
مشخص است که پرونده مربوط به سالیان گذشته بوده، چرا که برای زوجه در مطالبات مهریه بیش از ۱۱۰ حق حبس پیش بینی نشده و تنها می توان در صورت وجود، اموال و دارایی زوج تا میزان مطالبه توقیف و وصول نمود..
فاما در خصوص موضوع مطروحه.. صدور حکم با این پیش پرداخت بالا، دادخواست تعدیل ایشان بدون شک پذیرفته خواهد شد.
در هر حالتی مشارالیه به محض پرداخت پیش پرداخت آزاد و یا با سپردن وثیقه در اینخصوص، حسب مورد می‌تواند از مرخصی اسنفاده نماید، فلذا در هر صورت حقوق شما از هر حیث پابرجا و محفوظ می باشد..

اگر اقساط معوقه را بپردازد بله آزاد می شود

دادخواست تعدیل اگر پذیرفته شود و اقساط باقی مانده معوق پرداخت گردد از زندان ازاد میگردد

با درود
اگر اقساط معوق را ندهد آزاد نمی‌گردد، لیکن با سپردن وثیقه یا کفالت می‌تواند در این شرایط کرونایی به مرخصی بیاید، لیکن حقوق شما پابرجاست، و تعدیل احتمالا پذیرفته خواهد شد.