آیا میتونه بدون اجازه گرفتن از پدر و مادر دختر بره با نامزدش زندگی کند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۳۶ #35600444

سلام مخوام بدونم دختری که عقد هست آیا میتونه بدون اجازه گرفتن از پدر و مادر دختر بره با نامزدش زتدگی کنه بعد یه مدت مثلا ۶ ماهه اون وقت ازدواج کنن؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می تواند اقدام نماید مشکلی نیست

با درود بله امکان پذیر است منع قانونی ندارد

در ازدواج از زمان عقد انجام وظایف زناشویی اجرا می شود
یکی زندگی با زوج است

با سلام
در صورتی که عقد کرده باشند منعی وجود ندارد

وفق ماده ۱۱۰۲ قانون مدنی همین که عقد نکاح بطور صحیح واقع شد روابط زوجیت بین طرفین موجود و حقوق و تکالیف زوجین در مقابل همدیگر برقرار می شود.

بله اگر عقدهستند مشکلی نیست

با سلام
چیزی که در جامعه و عرف به عنوان نامزدی مطرح است دورانی که طرفین عقد کرده اند و در این زمان طرفین هم قانونا و هم شرعا زن و شوهر محسوب می شوند و نیازی به اجازه هیچکس ندارند و می توانند باهم زندگی کنند.نامزدی از لحاظ قانون به دوران قبل از عقد تلقی می شود که طرفین در حال توافق هستند