حکم را به جزای نقدی میشه تبدیل کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۸ #35571730

سلام بعد رضایت شاکی و شش ماه زندان کشیدن و سه سال حکم دادن ایا حکم را به جزای نقدی میشه تبدیل کرد و حکم را چی میدن باتشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به قانون کاهش مجازات حبس تعزیری بله

با توجه به رضایت شاکی این موضوع امکانپذیر خواهد بود

سلام اگرچه برای پاسخ دادن به این سوال ، ملاحظه و بررسی متن رای و مستند قانونی مندرج در دادنامه مهم هست ولی به صورت کلی ، چنانچه شاکی در پرونده اعلام گذشت نماید ، رضایتش میتواند یکی از جهات تخفیف و یا تبدیل مجازات باشد .
بایستی درخواست کتبی خود را به قاضی اجرای حکم ارائه دهید و خواستار تبدیل مجازات باشید ( نه تخفیف!)
با توجه به قانون کاهش مجازات زندان این امکان وجود دارد تا قاضی از اختیار خود در جهت تبدیل و یا تخفیف استفاده نماید و با درخواست شما موافقت نماید

سلام رضایت شاکی از مخففه جرم هست احتمال اینکه به جزایی نقدی تبدیل بشه زیاده

در نهایت تبدیل مجازات با بررسی شرایط و نوع جرم و متهم و ب مصلحت و تشخیص قاضی صورت خواهد گرفت هرچند رضایت شاکی در این مورد کمک کننده هست اما بستگی ب شرایط و تصمیم قاضی خواهد داشت پیروز باشید

سلام با آرزوی بهروزی برای شما ، اگه اینطور که گفتین رضایت شاکی قبل از صدور رای بوده دیگه حکم حبس شما کم نخواهد شد اگه غیر از اینه جرم و سابقه و موارد دیگه باید مشخص باشه

سلام. با توجه به صدور حکم‌محکومیت قطعی و شروع مجازات امکان تبدیل به جزای نقدی وجود ندارد و با گذشت یک سوم از زمان حبس میتونید درخواست آزادی مشروط بدید.

لطفا توجه کنید اینکه چه جرمی محکوم شدید مهمه، چون ممکنه با توحه به قانون کاهش مجازات حبس تعزیری شما مشمول این قانون بشید و نیاز به اتمام مجازات نباشه؛لذا در صورت تمایل حکم محکومیت قطعی رو ارسال کنید