تنها شهادت دو شاهد برای اثبات شکایت کیفری قابل قبول است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۲۸ #35565054

و قاضی هیچ دلیل و مدرک دیگری از فرد نمیخواهد، اگر اینگونه باشد خیلی از افراد برای انتقام جویی از شاهدین جعلی استفاده میکنند، و شهادت دروغ میدهند.

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شهادت شهوددلیل وقوع جرم در کنار سایر ادله و امارات تلقی می شود و در صورت اثبات کذب بودن شهادت شهود مستحق مجازات خواهند بود

شهادت شهود در کنار سایر دلایل و مستندات و قراین اگر موجب علم و یقین قاضی گردد میتواند دعوا را اثبات نماید. شهادت کذب علاوه بر عقوبت اخروی موجب مسئولیت کیفری نیز میباشد.

شهادت تنها با شرایطی قبول خواهد شد
ازجمله شهود باید عادل باشند
و در گفته هایشان نقض گویی وجود نداشته باشد.
و الا رد خواهد شد

شهادت یکی از ادله های اثبات است شهادت دو مرد عادل که دارای شرایط شهود که قانون ذکر کرده، بجز موارد خاص احصا شده در امور کیفری برای اثبات جرم کفایت می کند