نظریه کارشناس قبل از دادن دادخواست تامین دلیل معتبر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۲۹ #35549073

۱- یعنی اول نظریه کارشناس را بگیریم بعد دادخواست تامین دلیل بدهیم؟
۲- کارشناس میتواند بدون جمع آوری مستند ادله بطور کلی قیمت گذاری کند؟ مثلا بجای قیمت هر قطعه بگوید بطور کلی n ریال هزینه است
۳ - کارشناس تامین دلیل اجازه قیمت گذاری دارد؟ یا صرفا از قطعات صورت برداری میکند؟ صرفا یادداشت کارشناس بدون عکس از تک تک قطعات معتبر است؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نظر کارشناسی شخصی و تامین دلیل مدرک و مستند قطعی محسوب نمی شود بهتر است ارجاع به کارشناسی را طی روند رسیدگی و از طریق دادگاه صادر کننده رای بخواهید. هرچند کارشناسی در دادگاه طریقیت دارد

سلام،

خواسته خود را طی یک دادخواست تامین دلیل به شورای حل اختلاف بدهید و شورا با توجه به خواسته شما کارشناس مربوطه را انتخاب میکند.کارشناس طبق دستور مقام قضایی عمل میکند که هرآنچه در خواسته شما میباشد.نظریه کارشناس را بعنوان دلیل میتوانید در دادگاه استناد کنید.

با سلام
در صورتی نظر کارشناس برای قاضی معتبر میباشد که توسط مرجع قضایی تعیین کارشناس شود و و مطابق قانون اگر شخصی دارای حقی باشد و احتمال دهد که در آینده برای رسیدن به حق خود نتواند از دلایل و مدارک موجود بهره‌مند شود،‌ می‌تواند از دادگاه درخواست تامین دلیل کند.در سایر موارد بهتر است همراه طرح دعوا جلب نظر کارشناس را درخواست دهید.

باسلام
نظریه کارشناسی از قبل وخارج از ارجاع دادگاه دلیل ضعیفی است که می تواند از عداد دلایل قرار نگیرد.در صورتی قرار کارشناسی از سوی مراجع قضایی باشد به مواردی که از سوی مرجع خواسته می شود کارشناسی می شود.موفق باشید.