با اعتراف متهم به برداشت مبلغ از حساب من، به حقم خواهم رسید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۳۱ #35530848

باسلام و وقت بخیر
شخصی از حساب من معادل ۱۲ میلیون تومان برداشت کرده است و من ثابت کردم این مبلغ توسط ایشان برداشت شده و خود متهم نیز جرم خود را پذیرفته است و اکنون در زندان میباشد براش وثیقه نوشته اگر بگذارد آزاد میشود تا نوبت دادگاه تشکیل شود. پرونده من فعلا در دادسرا و در دست بازپرس میباشد چون افراد مختلفی از این آقا شکایت کرده اند.
شخصی به من گفت الان پرونده من کیفری است و فقط چند ماه براش حکم زندان صادر میشه و شما به پولت نمیرسی و باید در شورای حل اختلاف شکایت کنم که حقوقی بشه تا بتونم به پولم برسم.
من سوالام این است با توجه به اینکه متهم قبول کرده که پول از حساب من برداشت کرده و جرم را پذیرفته باز نیاز هست من در شورای حل اختلاف شکایت کنم؟
یا در همین دادسرا میتوانم به حقم برسم.
ممنون میشم از راهنماییتون.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نیازی به شکایت و طرح دادخواست جدید نیست اگر متهم محکوم به برداشت غیرقانونی شود در همان پرونده ملزم به رد مال می شود

اگر عنوان شکایت شما کلاهبرداری باشد رد مال در حکم کیفری اورده میشود ولی اگر شکایت خیانت در امنت باشد خیر و میبایستی دادخواست جداگانه دهید

اعلام نکردید که موضوع شکایت شما چه بوده.

با سلام
اگر منظورتان از برداشت از حساب بانکی باشد از مصادیق تحصیل مال از طریق ناگشروع بوده که مطابق با ماده ۲ قانون تشدید مجازات علاوه بر مجازات به رد اصل مال نیز حکم صادر میگردد ولذا در خصوص این جرم نیازی به مراجعه به شورای حل اختلاف نمی باشد

نیازی به دادخواست حقوقی نیست

اعلام نکردید که موضوع شکایت شما چه بوده