شرکت تهدید میکنه که اگه الباقی اقساط را پرداخت نکنی کل مبلغ سفته ها را از طریق دادگاه درخواست میکنیم؛ آیا همچین کاری میتونه بکند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۵ #35511278

با سلام
بنده از یکی از شرکت های خصوصی وام دریافت نمودم و در قبال تضمین ۱۲۵ درصد مبلغ بدهی سفته دادم
الان حدود ۹۰ درصد اقساط را پرداخت کردم و ۱۰ درصد بقیه را بدلایلی پرداخت نکردم و الان شرکت تهدید میکنه که اگهه الباقی اقساط را پرداخت نکنی کل مبلغ سفته ها را که ۱۲۵ درصد بدهی بنده میشه از طریق دادگاه درخواست میکنیم در صورتی که من ۹۰ درصد اقساط را پرداخت کرده ام
آیا همچین کاری میتونه بکنه شرکت وام دهنده؟
اگر جواب مثبت هست بنده چکار میتونم انجام دهم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بله میتواند ولی شما میتوانید مدارک پرداخت ۹۰درصد را ارائه نماید

بله شرکت می تواند تمامی سفته ها را مطالبه نماید اصلح است توافق کنید

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. بهترین راه توافق است..
چرا که با وجود سفته در ید شرکت دلیل بر مدیونیت شما بوده، که در اینخصوص اقدام و مطالبه وجوه سفته ها به راحتی امکان پذیر می باشد..
موفق باشید..

بله قابل مطالبه هستش وشما دردفاع میتوانید استناد کنید که چنددرصد وام را پرداخت نمودید ولی شما موظف هستین کل وام را تسویه کنید

بله امکان اقدام و مطالبه وجه وجود دارد بهتر است توافق نمایید

سلام امکان اقدام وجود دارد اما چون بابت ضمانت بوده است با توجه به مفاد قرارداد و فقط میزان اقساط باقی مانده امکان پیگیری از طرف شرکت وجود دارد

درود
بله می تواند نسبت به سفته ها اقدام حقوقی نماید، بهتر است پرداخت کنید.