آیا هنگام مراجعه به دادگاه نیاز به وثیقه هست یا نه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۹ #35488425

رفتم مغازه شخصی در مورد موضوعی با هم صحبت کنم اما صحبت ما بالا کشید هنگام خروج من از مغازه ان شخص به علت روان بودن درب سکوریت بنده از روی اعصابانتی که داشتم درب رو با عجله باز کردم بر اثر سرعت باز کردن درب سکوریت شکسته و خرده شده (قیمت تقریبی هشت هزار تومان)حالا ان شخص از دست من شکایت کرده
۱ _دادگاه چگونه از خود دفاع کنم
۲_ اگه بنده حاضر به پرداخت خسارت باشم اما شاکی قبول نکند و رضایت ندهد دادگاه چه حکمی خواهد داد
باسپاس

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
این امر بستگی به نوع شکایت شاکی و مدارک و شواهد او در دادگاه دارد
اگر بعنوان تخریب شکایت نموده باشد علاوه بر خسارت ، حبس نیز برای شما خواهد داشت
اما اگر حقوقی شکایت کند و مطالبه خسارت نماید با پرداخت خسارت پرونده مختومه خواهد شد

سلام
شما در مرجع قضایی واقعیت را بیان کنید و احتیاطا کفیل یا وثیقه همراه خود داشته باشید و اینکه آمادگی جبران خسارت دارید نیز اعلام کنید به نظر نمی رسد مشکل خاصی برایتان پیش بیاید و این جور موارد را نیز معمولا در کلانتری حل و فصل می کند