نحوه فسخ قرارداد در صورت عدم انجام تعهد و اختلاف فاحش قیمت فروش به چه صورت می باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۴۸ #35440

با سلام اینجانب در اردیبهشت سال جاری مجموعه ورزشی با وام واگذار کردم در قبال ثمن تاکنون سیصد میلیون وصول شده و یک میلیارد قرار در دفترخانه پرداخت شود یک باب مغازه با تاریخ تحویل 9/30 که هنوز ساخته نشده و یکباب کارگاه که انهم حریم جاده در امده که کارشناس محترم دادگستری نیز طی تامین دلیل اعلام نموده ضمنا قیمت کارشناسی سه میلیارد بیشتر از مبلغ قرارداد امده و اینجانب به دلیل اعتماد ملک را تحویل داده ام همینک اینجانب چکار باید انجام دهم تا به حق خودم برسم با تشکر

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که در مبایعه نامه خریدار متعهد شده باشند مغازه و کارگاه را در تاریخ مشخصی تحویل فروشنده دهند و از انجام تعهد خودداری نمایند میتوانید طبق قرارداد الزام ایشان به انجام تعهد و یا فسخ معامله را خواستار گردید و هر اقدامی تابع قرارداد تنظیمی فی ما بین می باشد. در صورت اختلاف فاحش قیمت طبق نظر کارشناس و عدم اطلاع از این امر میتوانید نسبت به فسخ معامله اقدام نمایید.

با احترام